Somas

Teknisk säljare

Värdesätter du bra kvalité och god kundservice? Är du en erfaren säljare som gillar teknik och att bygga goda kundrelationer? Då är det här arbetet för dig! Nu söker vi på Somas en Teknisk säljare till distriktet mellan- och södra Sverige.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt genom distributörer. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar

Om rollen

Som Teknisk säljare hos Somas får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden med långsiktighet i fokus. Ditt distrikt kommer vara Mellansverige och södra Sverige. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med kunder för att förstå deras behov. Du sköter självständigt kundkontakter, presentation av företaget och våra produkter.
Tjänsten innefattar resor inom Sverige där antalet resdagar per år är ca 30-40 dagar.
Placeringsort enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av industriell försäljning och sinne för affärer. Vi tror du är en social och målinriktad person med en stark vilja att hjälpa kunder och bygga relationer. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda. Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt i mötet med olika typer av människor är naturligt för dig. Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet och/eller kunskap inom ventil- och reglerteknik är det mycket värdefullt. Att jobba som Teknisk säljare innebär mycket eget ansvar och du behöver därför gilla att driva ditt arbete självständigt och ha ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet.
Vi erbjuder dig en omväxlande, självständig och ledande roll med stora möjligheter till att påverka i en välskött organisation med korta beslutsvägar. Arbetsplatsens klimat är hjälpsamt och tillåtande med en god teamkänsla. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt får genomgå produktutbildningar.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten här.
Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 2021-11-28.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
Marknadschef: Jan Dahlén, tel: 0533–69 18 89
HR-chef: Linda Magnusson, tel: 0533-69 17 27