Etteplan

Teknikinformatör

Hos Etteplan står tekniken i centrum. Det märks hos medarbetarna och i väggarna och här står varje persons kompetens i centrum.
Vi söker dig med teknik i hjärtat och som vill arbeta med med teknisk dokumentation.
Etteplan är en internationell koncern med över 3000 anställda teknikspecialister som varje dag skapar morgondagens lösningar, vill du bli en del av dem? Sök då tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Etteplan har 14 kontor i Sverige och deras teknikkonsulter levererar industritekniska lösningar inom teknisk dokumentation, inbyggda system, automation och elkonstruktion. På kontoret i Karlstad arbetar ca. 40 personer som tillsammans bildar ett härligt och engagerat gäng med olika bakgrund som t.ex. ingenjör inom El, Maskin, Automation, Beräkning och projektledning. I denna tjänst arbetar du som teknikkonsult hos ett innovativt företag i projektform och arbetsgruppen består av såväl seniora som juniora kollegor.
Här tas varje individs kompetens på allvar, och du blir en viktig del av teamets såväl som ditt eget resultat. Ni arbetar främst med produkt- och processutveckling mot kundspecifika projekt och teknisk dokumentation.

Du erbjuds

* En arbetsplats i centrala Karlstad, med undantag för enstaka dagsbesök hos kund
* Goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och lärorik roll
* Ett uppdrag på heltid som förväntas pågå under 2019- 2020 med möjlighet till förlängning
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

* Upprätta dokumentation från grunden eller utifrån befintligt underlag
* Skapa ritningar i AutoCAD
* Granska rörledningar och flödesscheman
* Skapa komponentlistor
* Ta fram processtekniska lösningar till kund

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial teknisk utbildningsbakgrund, exempelvis som ingenjör inom Maskinteknik eller motsvarande.
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Har god datorvana och kunskap i CAD

Som person är du:

* Samarbetsvillig
* Initiativtagande
* Strukturerad

Övrig information

* Start: September/ Oktober
* Omfattning: Heltid * Placering: Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etteplans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Etteplan är en internationell koncern med mer än 3 000 teknikspecialister som arbetar för att skapa en förändring i teknikvärlden. De tror att det kommer att krävas en annan, mer strukturerad, fokuserad strategi för att lösa morgondagens tekniska utmaningar.