Intertechna

Tekniker hos Intertechna

Vill du jobba med morgondagens tekniska lösningar i ett företag som andas kvalitet och utveckling? Nu har du chansen att få axla en betydande roll i Intertechnas fortsatta utveckling!

Som Tekniker hos Intertechna kommer du att hantera projekt och leveranser av IIoT system. Det innebär att du kommer att svara på tekniska frågor från kunder, installation hos kund samt övervakning av kunders system. Du kommer även att fungera som ett stöd till säljarna på fältet. Då Intertechna är ett litet företag kommer du kunna forma tjänsten och utvecklas i de områden som motiverar dig mest.

Intertechna verkar inom en högteknologisk bransch och ser därför att du har någon form av teknisk bakgrund samt att du har ett stort tekniskt intresse. Då du kommer att vara i daglig kontakt med kunder och säljkollegor är viktigt att du har en god teknisk förståelse. Har du kunskap inom mekanik, vibration och förebyggande underhåll ser vi det som meriterande.

Du har ett strukturerat arbetssätt där du är lösningsfokuserad och mån om att hitta den bästa lösningen för kunderna. Dina styrkor är ditt teknikintresse och din kunskap är en stor tillgång i Intertechnas utvecklingsresa. Du motiveras av utveckling och har ett prestigelöst förhållningssätt till arbetet där du bidrar med din kunskap till teamet.

Tjänsten utgår från kontoret på Hammarö och kommer att innebära några övernattningar i veckan i samband med besök ute hos kunder. B-körkort är därmed ett krav för tjänsten.
I denna rekrytering samarbetar Intertechna med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan senast 10/2.

Om Intertechna

Intertechna startades 1985 och jobbar mot industrin i Norden med utrustning och tjänster för IIoT maskinövervakning, kalibrering, samt system för ronder och operatörstillsyn. Det finns en gemensam nämnare i allt Intertechna arbetar med. Intertechna jobbar med produkter och tjänster som ger våra kunder ökad tillgänglighet och bättre kvalitet i produktionen. Det är nyckelord som slår igenom såväl i produktutbud som i tjänster. Uppdraget är att hjälpa kunder med att undvika onödiga driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll.

Huvudkontor och labb ligger på Hammarö, strax söder om Karlstad. Intertechna har även ett kombinerat sälj och supportkontor på Lindholmen i Göteborg.