BillerudKorsnäs

Technical Service Manager till Corrugated Solutions

Är du handlingskraftig och förtroendeingivande och tror att kundnöjdhet är en framgångsfaktor? Då har vi en spännande roll för dig! Vi söker nu en Technical Service Manager inom affärsområdet Corrugated Solutions med placering på Gruvöns bruk. Vi erbjuder en utåtriktad och varierande tjänst med möjlighet att snabbt få stort eget ansvar.

Corrugated Solutions levererar material till wellpapptillverkare och förpackningslösningar till varumärkesägare. Starka och lätta material, fluting och liner, används i wellpapplådor för känsliga varor och krävande transporter. Smarta förpackningar tillhandahålls via konceptet Managed Packaging, det vill säga supply chain-lösningar och förpackningsoptimering till varumärkesägare i syfte att utmana konventionella lösningar.

Om tjänsten 

Din huvudarbetsuppgift blir att jobba med teknisk kundtjänst och service för våra produkter och förpackningslösningar. I det arbetet ingår att utveckla våra tekniska kundkontakter och initiera samarbetsprojekt med kunder. Du kommer att vara länken mellan marknad, produktion och utveckling och där ta en ledande roll för att vidareutveckla våra produkter, service och applikationskunnande. Vidare ingår att ge återkoppling från marknaden till produktionsorganisationen samt att stödja, motivera och utbilda vår marknads- och produktionsorganisation.

Du kommer att tekniskt ansvara mot kunder avseende rådgivning, problemlösning och reklamationshantering samt hjälpa kunder att använda våra produkter på ett optimalt sätt. Arbetet sker tillsammans med övriga funktioner för att nå uppsatta mål.

Befattningen innebär en del resande i tjänsten, även utanför Europa.

Kvalifikationer

Du skall ha akademisk utbildning med ingenjörsinriktning och gärna dokumenterad erfarenhet från pappersproduktion och/eller wellpapptillverkning. Erfarenhet från tryckning är meriterande. Vi räknar med att du vill ta initiativ, är systematisk och strukturerad samt har lätt för att kommunicera på i första hand svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är resultatorienterad och har ett starkt eget driv att kontinuerligt utveckla verksamheten inom ansvarsområdet. Teknikintresse och problemlösningsförmåga är en naturlig fallenhet för dig. Du har lätt för att vinna andras förtroende både som person och i tekniska frågeställningar.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Gillberg, Technical Service Director, Corrugated Solutions, 0555-41034, Erik.Gillberg@billerudkorsnas.com