Etteplan

Team Manager El- och Automation

Etteplan söker ytterligare en engagerad och lyhörd ledare till sitt El- & Automationsteam i Karlstad.

Att arbeta som Team Manager innebär en rad spännande utmaningar. Etteplan har idag en mycket framgångsrik verksamhet inom produkt- och produktionsutveckling och i rollen ges du en utmärkt möjlighet att bidra till den fortsatta framgången.

I dagsläget består avdelningen av ca fem medarbetare som verkar inom ett antal olika kompetensområden. Det närmaste året ska avdelningen utvecklas och dubblas, vilket du kommer att vara en stor bidragande faktor till. Som Team Manager ingår du samtidigt i en global organisation, vilket gör det möjligt att erbjuda kunderna helhetslösningar på stora och/eller komplexa problem, men även hantera stora arbetsvolymer på kort tid genom Etteplans globala leveransorganisation.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet och intresse för ledarskap. Som person är du energisk med god förmåga att skapa trivsel och engagemang hos dina medarbetare. Du trivs i en säljande roll där du kommer att jobba nära befintliga och nya kunder och där det är av stor vikt att ha erfarenhet att leda och styra kundprojekt.

Som person är du proaktiv och tänker långsiktigt i allt du gör. Etteplan fäster framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkraft och förutsätter att du har en hög potential inom ledarskap och försäljning. I tillväxtskedet förväntas du även att delvis arbeta i kundprojekt

Om du har lätt att förstå vad är viktigt för medarbetare och kunder, har du grunden för att lyckas i den här tjänsten.

Vi tror att du har en teknisk högskole- eller universitetsexamen inom relevant område, alternativt likvärdiga erfarenheter. Du har stor kunskap och erfarenhet av PLC-programmering och elkonstruktion, och gärna inom projektledning.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Coacha och stötta medarbetare för att behålla och utveckla kompetens
  • Aktivt arbeta för god sammanhållning och engagemang inom avdelningen
  • Rekrytering av nya medarbetare i regionen
  • Säljbearbetning på såväl befintliga som nya kunder
  • Verka för att i varje situation skapa så stort värde som möjligt för kunder
  • Genom tätt samarbete med övriga chefer inom affärsområdet och företaget säkerställa att Ettepan når de gemensamma målen
  • Uppföljning och andra administrativa uppgifter som är kopplat till verksamheten
  • Att leda och styra kundprojekt

Etteplan erbjuder

Hos Etteplan kommer du att få stor frihet att planera dina dagar och vi jobbar medvetet med att skapa en företagskultur som främjar bra balans mellan jobb och fritid.

Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga. Tillsammans hjälps vi åt att utvecklas och stötta varandra i det vardagliga arbetet samt glädjas åt  framgångar.

Ansökan

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in din ansökan här >. Etteplan behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 december. Om du har några frågor om tjänsten kontakta Lars Anderberg (ansvarig konsult), lars.anderberg@hrmab.se tel. 070-5795760 eller Amanda Scheutz (ansvarig researcher), amanda.scheutz@hrmab.se tel. 070-5228872

Vi ser fram emot din ansökan!