Prevas

Systemutvecklare

Prevas söker fler kollegor inom Systemutveckling till kontoret i Karlstad.

Prevas utvecklar, förvaltar och supporterar lösningar till sina kunder runt om i världen. På Prevas kontor i Närke och Värmland arbetar drygt 100 personer inom produktutveckling, industriell IT och automation.

Vill du ingå i ett skönt gäng som skapar innovationer för att hjälpa sina kunder att bli mer lönsamma genom bl.a. effektivisering och digitalisering av produktionsprocessen? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och vara en av Prevas ledande systemutvecklare? Då skulle du kunna platsa i Prevas grymma utvecklingsteam och arbeta med innovativa tekniska lösningar i nära samarbete med kund.

Arbetsuppgifter

Hos Prevas får du möjlighet att arbeta nära kund med spännande projekt inom olika branscher och verksamheter. Du får möjlighet att följa kunden från idé till färdig lösning vilket gör det enkelt att följa upp, mäta och synliggöra det värde som skapats. Projekten genomförs ofta inhouse av team med högt teknikkunnande och härlig sammanhållning.

Din Profil

Prevas tror att du har en teknisk eftergymnasial utbildning och med fördel verksamhetskunskap från produktion och produktionsnära IT-lösningar. Som person är du är ansvarstagande, engagerad och har en god social förmåga.

Prevas tror på styrkan och ambitionen att utvecklas som person, så med det sagt så söker bolaget både dig som är ny i rollen inom systemutveckling men även dig som har några års erfarenhet.

Lösningarna utvecklas ofta i Microsoft .NET med tillhörande HTML5 baserade användarklienter. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med Prevas kunder.

Den breda kundbasen och varierade projekt kräver en driven och flexibel person med god insikt inom olika verksamheter. I övrigt ser Prevas gärna att du trivs i en roll där du har stort eget ansvar och stora möjligheter att påverka.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder Prevas

  • En roll där du blir en nyckelspelare i hur Prevas lösningar utformas och en viktig länk för att realisera kundernas verksamhetskrav
  • En miljö med både kvinnor och män i olika åldrar som jobbar teambaserat och där roligt på jobbet är viktigt
  • Diverse aktiviteter kontinuerligt ex. PUB-kvällar, konferensresor, gemensamma motionslopp mm
  • Kompetensutveckling genom utbildningar både lokalt och internationellt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukostmacka dagligen
  • Givetvis erbjuder vi underbara kollegor!

 

Låter det som om vi beskrivit din nästa tjänst och arbetsplats? Så roligt! Prevas ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller anmält nyfiken på Prevas är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kent Gustavsson, kent.gustavsson@prevas.se alt rekryteringsansvarig, Peter Löving, peter.loving@prevas.se. Ansök här.