BillerudKorsnäs

Systemingenjör som vill utveckla framtidens automationssystem

Sektion ELIA inom avdelningen Underhåll, arbetar med att serva brukets olika produktionsavsnitt i felsökning, underhåll, rådgivning och teknikutveckling, med inriktning mot elkraft, instrumentering, driv- och processystem. Till vår automationsgrupp söker vi nu en systemingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid.

Om tjänsten

Vi är en grupp med elva system- och automationsingenjörer som arbetar med kvalificerad felsökning, optimering och utveckling av våra QCS-, WIS-, DCS-, DRIV- och PLC-system. Vi behöver nu förstärkning i gruppen som jobbar med QCS- och WIS-system.

Vi är i ett spännande skede där vi bygger för framtiden. I arbetet utför du driftsättning, intrimning och programmering i samband med mindre ombyggnationer och projekt. I större projekt kommer du att delta både som resurs och som kravställare. Arbetsuppgifterna varierar från daglig tillsyn av utrustning till komplex felsökning som kvalitetsproblem i maskinerna, teknikutveckling och utredningar. När du har lärt känna vår verksamhet kommer du även att ingå i beredskapsstyrkan för styrsystem på Gruvöns bruk.

Kvalifikationer

Högskoleingenjör alt. KY/YH-utbildning med inriktning mot automation eller motsvarande kompetens förvärvat genom mångårig erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att medarbetare har rätt personliga egenskaper. Vi söker dig som är lyhörd och utåtriktad, som är van att arbeta både i team och självständigt. Du ska ha hög servicekänsla och ska självständigt kunna driva aktiviteter framåt.
Som problemlösare är du analytisk och strukturerad. Då nära samarbete med våra övriga avdelningar och externa leverantörer är vardag måste du vara en god kommunikatör i varierande situationer.
Vi välkomnar alla sökande som kan bidra till vårt team, berätta i din ansökan om vad du kan bidra med hos oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Martin Sandin, Chef ELIA, tfn 0555-412 04
Tobias Kåberg, Chef ELIA Automation, tfn 0555-414 35 ( sem 6-19 jan)

Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 31 jan 2020.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsbolag och annonssäljare.