Triton Valsteknik

Svarvare

Triton Valsteknik AB söker personal till våra svarvar. Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget

Triton Valsteknik AB är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare. Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Som svarvare hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer att köra supportsvarv eller svarv med enklare ISO-programmering, detta kommer du att få upplärning på plats.

Jobben varierar då det är mycket styckestillverkning. Vi arbetar 2-skift vid behov.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från industri som maskinoperatör (svarv, fräs, arborrverk etc.). Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar.

Som person är du noggrann och självgående.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Traverskort och truckkort är ett plus men inte ett krav.

Arbetslivserfarenhet

Svarvare, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Kompetenser

  • Svarvning, CNC (Meriterande)
  • Ritningsläsning (Krav)
  • Svarvning, konventionell maskin (Meriterande)
  • Körkort: B
  • Egen bil krävs