Stora Enso

Sommarvikariat som mekaniker på Stora Enso Skoghall

Att du kan få arbeta som Mekaniker på ett av Europas ledande och modernaste kartongbruk, där du kommer ingå i Stora Ensos underhållsteam tillsammans med mycket kompetenta medarbetare. Du jobbar i trivsamma miljöer där lokalerna är rymliga, fräscha, och där säkerhet står i största fokus.

Du kommer till exempel att:

  • Jobba med mekaniskt underhåll, stödja drift, underhåll av maskiner/byggnad och bidra till hög teknisk tillgänglighet
  • Jobba med många olika typer av underhållsarbeten och utbyte av mekaniska komponenter
  • Reparera, installera och ha service på industrimaskiner och mekanisk utrustning

Som mekaniker på Stora Ensos underhållsavdelningar kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar.

Kvalifikationer

Arbetet är självständigt och du tar egna initiativ och samarbetar med produktionsledare, produktionstekniker och operatörer. Du är strukturerad, flexibel, engagerad och lojal person som har lätt för att samarbeta och lära nytt.

Du är beredd att jobba lite extra för att få igång produktion så snabbt som möjligt. Har du erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande:

  • Industritekniska Programmet inriktning Driftsäkerhet och Underhåll, gymnasial, avslutad
  • Industritekniska Programmet inriktning Driftsäkerhet och Underhåll med programfördjupning Hydraulik, gymnasial, avslutad.
  • YH Underhålls- Service- Drifttekniker pappers och/el tillverkningsindustri, Maskin- tekniker/reparatör pågående eller avslutad.
  • Behärska engelska och svenska i tal och skrift

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid, viss övertid kan förekomma

Stora Enso vill ha din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via deras webbplats >

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Pär Kärrman på telefon: 076-889 02 50.

Har du frågor om ansökningsförfarande? Kontakta Madeleine Leo på 076-8539350 eller mejla till Madeleine.Leo.ext@storaenso.com

Välkommen med din ansökan!