Nordic Paper

Sommarjobb

Ta chansen och sök sommarjobb inom Nordic Paper. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill få in foten i arbetslivet och påbörja din karriär!

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vid våra bruk i Bäckhammar och Åmotfors tillverkar vi kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar. I Säffle, Greåker och Québec tillverkar naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelssektorn, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är Nordic Paper noterat på Nasdaq Stockholm.

Nu söker vi sommarjobbare till alla våra bruk och avdelningar. Ta chansen och sök en tjänst du har intresse för inom vårt snabbt växande bolag!

Inför sommaren behöver vi vikarier till alla våra anläggningar, Säffle, Bäckhammar, Åmotfors och även till huvudkontoret i Karlstad. Du väljer själv den plats som du vill jobba på när du skickar in din ansökan.

Vi söker allt från processoperatörer till marknadsassistenter. Skriv med i din ansökan vad du är mest intresserad av. Om du är osäker på vad som kan tänkas vara spännande att prova på så kan du spana in våra olika avdelningar och tjänster på karriärsidan.

Vi lägger hög vikt vid dina personliga egenskaper

Under sommaren finns där otroligt många tjänster att välja på. Ta då chansen och sök något som du är intresserad av! Är du tekniskt intresserad så kanske underhållsavdelningen är något för dig? Detta är en perfekt ingång i arbetslivet för dig som avslutar din utbildning till sommaren, eller kanske du som är sugen på ett karriärbyte.

Vad erbjuder vi?

Beroende på vart du vill jobba och vilken tjänst, så har vi olika förmåner för våra anställda. T.ex tillgång till gym, flextid, friskvårdsbidrag, lunchrestaurang, trivselpeng och flera utbildningsmöjligheter.

Sista ansökningsdag är 31 mars. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor kan du kontakta partner_linus.westling@nordic-paper.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!