Somas

Automationstekniker

Är du en driven person med ett stort intresse för automation och digitalisering? Trivs du med att samarbeta för att nå ett gemensamt mål? Då kan Somas ha rätt tjänst för dig, de söker nu en automationstekniker till serviceavdelningen i Säffle.

OM VERKSAMHETEN

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar.

OM ROLLEN

Du kommer arbeta med automation och digitalisering i varierande projekt, både internt på Somas och på plats hos våra kunder. Resor ingår i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Utveckling av tjänster för förebyggande underhåll genom digitalisering
  • Tjänsteägare av serviceavdelningens digitala tjänster
  • Delta vid installation och uppstart av Somas digitala tjänster hos kund
  • Sammanställa och rapportera resultat till kund
  • Support och utbildning

Du har i din roll stora möjligheter att påverka din egen utveckling, våra utrustningar samt avdelningens gemensamma arbete.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är självgående och vill ha ett omväxlande arbete inom automation och digitalisering. Du har några års erfarenhet av automation från processindustrin gärna inom papper- och massa.
Du behöver också ha god datavana. För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och utveckling samt har ett stort intresse för dagens och morgondagens teknik.

Du har ett analytiskt tankesätt tillsammans med ett sinne för ordning och reda som driver dig framåt. Du gillar att ha kundkontakt, samt kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.

En viss del av vår kommunikation sker på engelska och därför ser vi att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

VI ERBJUDER

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Du blir del av ett engagerat team där skratt finns nära till hands, vi delar med oss av vår kunskap och lär av varandra. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt genomgå produktutbildningar.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Sök då tjänsten som automationstekniker här.

VI VILL HA DIN ANSÖKAN SENAST 27/3

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Henrik Johansson, Servicechef, 0533–69 17 80, henrik.johansson@somas.se

Linda Magnusson, HR-chef 0533-69 17 27, linda.magnusson@somas.se