BillerudKorsnäs

Smörjare

Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Våra Smörjare tillhör sektionen FU och nu söker vi en ny kollega. Tjänsten är heltid, dagtid och tillsvidare.

Om tjänsten

Som Smörjare får du ansvar för ett eget område, men du kommer även att hjälpa till på andra avsnitt. Arbetsuppgifterna består av alla förekommande smörjarbeten på fabriksutrustningen, därutöver är du även en resurs vid ombyggnationer samt ansvarar för ändringar/uppdateringar av dokumentation rörande ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, stort ansvarstagande och hög servicekänsla. Du har troligen 3-årigt tekniskt gymnasium eller motsvarande. Har du erfarenhet in om smörjning och god kunskap om centralsmörjningssystem samt kompetens inom hydraulik är det meriterande. Då vi använder oss av datoriserade system som verktyg i vårt dagliga arbete är goda datakunskaper ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har högt säkerhetstänk och är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Vi ställer även krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerlig vidareutbildas inom yrkesområdet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Gustav Bos Gruppchef Smörj/Insp, tfn 0555-415 91
Annica Sterner, Sektionschef FU, tfn 0555-413 16