Valmet

Service Engineer DCS

Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära? Välkommen till Valmet, där vi har en spännande roll inom vår affärslinje Automation. Vi erbjuder dig en position som Serviceingenjör där du får arbeta med DCS (Distributed Control System). Valmets utveckling inom området sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot.

I den här positionen kommer du att vara expert på Valmet DNA, där du arbetar med applikationer och efter en tid även med systemets plattform. Du kommer att delta på nyinstallationer och arbeta med installerade applikationer med fokus på kvalitet och nöjda kunder.

Samarbete med försäljningsorganisationen, den globala projektorganisationen och den lokala serviceorganisationen kommer att höra till vardagen. En stor del av arbetet görs hos våra kunder runt om i Skandinavien.

Vi har tänkt Karlstad som placering för tjänsten, men andra Valmetkontor kan vara möjliga. Då resande utgör en stor del av rollen kan också hemmakontor vara ett alternativ.

Om dig som söker

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom något av områdena teknik/process/automation eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet från pappersindustrin är en merit.

Du är förmodligen en person som brinner för utveckling, problemlösning och service, stämmer detta på dig så kommer du säkert att lyckas och trivas på Valmet.

Resande i Skandinavien är en del av tjänsten, därför krävs det att du har B-körkort. Att du kommunicerar väl både på svenska och engelska i tal och skrift är ett annat krav.

Valmet erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor.

Mer information

Låter detta intressant? Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 14 augusti. Läs mer och ansök här.

Du är välkommen att höra av dig till Roger Holmedahl, Country Manager, tel: +46 70 317 14 14, alternativt, efter den 31 juli, till Henri Hell, Service Manager, tel: +46 73 097 12 10, för att få mer information om rollen.

Om du söker information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Maria Nordin, HR Manager, tel: 060-16 55 90.