Rejlers

Senior Security Managementkonsult

På en alltmer digitaliserad och globaliserad spelplan måste vi som företag hitta effektiva sätt att öka vår säkerhetsmedvetenhet. Förändringstakten ökar och där måste vi, som specialister inom området, guida våra kunder på en alltmer osäker marknad.

Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu nya stjärnor inom säkerhetsområdet! Rejlers skapar lösningar för ett tryggare Sverige och vi vill ha med dig på resan. Läs mer och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

Om tjänsten

Vår säkerhetsexpertis sträcker sig över områdena Försvar, Civilt Försvar, Krisberedskap och IT- och informationssäkerhet där ditt och vårt gemensamma ansvar är att öka våra kunders säkerhetsmedvetenhet. Vår säkerhetsorganisation granskar nuläge, ger förslag på förbättringsåtgärder och tillhandahåller rådgivning till aktuella motparter hos kunden. Dina arbetsuppgifter kommer variera med olika kunder och uppdrag, men kan t.ex. innebära att hålla workshops tillsammans med kunden för att identifiera potentiella risker, där du i efterhand är den som tar fram olika säkerhetsanalyser (SSA) med övergripande riskanalys (ÖRA) enligt Rejlers metodik för SSA.

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora där du kommer arbeta i utvecklande uppdrag tillsammans med andra. Vi siktar högt! Inom en snar framtid ska vi sitta i ”förarsätet” gällande Security Management inom vår bransch. Vill du vara med?

Arbetslivserfarenhet

Säkerhetsingenjör, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Lön

Lön enligt avtal.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid/Arbetsplatsen ligger i kommunen Karlstad i Värmlands län.

Rejlers Sverige AB

Mer om Rejlers säkerhetsarbete