Valmet

Senior Plant Engineer

Är kundkontakt, projektansvar och tekniska utmaningar viktigt för dig? Här har du en spännande tjänst hos Valmet som erbjuder ett brett spektrum inom alla dessa tre dimensioner!

Valmet AB söker nu en medarbetare till Plant Design inom avdelningen Tissue Mill Technology.

I den här rollen kommer du att arbeta som ”Discipline leader – Plant Design” i våra anläggningsprojekt för tissuefabriker. Tjänsten innebär att du har ett nära samarbete med kundens representanter tillsammans med dina kollegor i Valmets team. Du kommer att bistå med teknisk expertkunskap mot kund, leda konsulter samt delta i inköp av material och service till projekten. I tjänsten ingår även att supporta förprojekt i Plant design-relaterade frågor. Då vi har ett globalt ansvar kommer du att arbeta med projekt runt om i världen och vara med att bygga samt vårda relationer med kunder och leverantörer.

För att lyckas in den här rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Du bör också ha en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning maskinteknik eller motsvarande.

Du är en person som brinner för projekt, teknik och att leverera de bästa resultaten på ett effektivt sätt. Säkerhetsmedvetenhet i tänk och agerande är en förutsättning. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens och kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med stimulerande projekt i en internationell miljö, med utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör i Valmet.

För mer information om tjänsten, kontakta Mikael Vinje, 0706 46 92 36.

Du är välkommen med din ansökan innan 2021-10-03.