Valmet

Senior Lönespecialist till Valmet i Karlstad

Customers, Excellence, Renewal och People – Känner du igen dig i våra värderingar och vill du bli vår nya kollega?

Valmet AB tillhandahåller många olika tjänster till Valmetkoncernens bolag i Sverige, bland annat annat lön och redovisning. Till vårt team av lönespecialister söker vi dig som har flera års erfarenhet av hela löneprocessen och tidssystem för tjänstemän och kollektivanställda och brinner för att arbeta inom detta område. I vårt team eftersträvar vi att varje lönespecialist på ett självständigt och ansvarsfullt sätt skall hantera hela löneprocessen.

I rollen som senior lönespecialist hos oss kommer du att ansvara för att löneprocessen fungerar från början till slut för både tjänstemän och kollektiv. Det innebär att du är delaktig i och kan hantera alla olika moment från inkommet underlag till färdig utbetalning av lön. Du kommer även att vara ett stöd i frågor om lön och kollektivavtal samt frågor om tidsregistrering och schemahantering.

Din profil

För att du skall trivas i rollen som senior lönespecialist hos oss bör du vara en strukturerad och självständig person som har en god känsla för kvalité i den service vi tillhandahåller. Du har också ett gott siffersinne och är duktig på att bygga relationer och kommunicera.

Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund inom löneadministration eller annan lämplig eftergymnasial utbildning och har flera års erfarenhet av löneadminstration och tidssystem. Då detta är en senior roll behöver du ha gedigen erfarenhet inom området.

Meriterande är om du har praktisk erfarenhet av att arbeta med lönesystemet Agda, såväl Lön som Tid.

Vi erbjuder utvecklande arbete med många varierande uppgifter och uppdrag i ett globalt företag.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, sjukvårdsförsäkring, hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Framförallt är lärande och utveckling viktigt för oss. Tillsammans sätter vi årliga mål för kompetensutveckling och uppmuntrar till intern rörlighet inom företaget.

Intresserad? För frågor om tjänsten, kontakta Ulrika Lindegren, Teamleader Payroll, Financial Service, 010-787 00 04

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jennifer Halling, 0766397243

Välkommen med din ansökan senast 28 maj via vår webbsida www.valmet.com/careers.

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare