Andritz

Säljande specialist till Andritz i Karlstad

Vår drömkandidat har minst 5 års erfarenhet inom tung industri och vill bli ANDRITZ nya säljande specialist inom området Kausticering/Mesaugn.

Du vill vara ute på bruken, träffa kunderna för att diskutera nästa lösning, prata med underleverantörer om bästa möjliga implementering och gärna vara den som trycker på startknappen när processen körs igång.
Som du märker är detta en oerhört rolig och utmanande tjänst där du både arbetar på kontoret och ska vara inblandad i det praktiska och tekniska där det verkligen händer.
Vänligen läs mer om vår kund här www.ANDRITZ.com

Din bakgrund

Rätt person har arbetat minst 5 år inom liknande eller annan tung industri och helst inom service/underhåll, installation eller montageledning. Det är meriterande med erfarenhet från Pappers- och Massaindustrin men vi är samtidigt villiga att diskutera med dig från annan processindustri. För tjänsten krävs god svenska och engelska och stor fördel om du också talar finska. Körkort är krav då tjänstebilen står och väntar på dig.

Din profil

Som vi nämnt söker vi dig som både kan hantera projekt, beräkningar, har ett gediget tekniskt intresse, praktiskt handlag och även är en person som trivs ute hos kund.
Är det en rolig, teknisk, komplex och varierad tjänst? Svar JA.

Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller min kollega Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då sommaren är på intåg kommer processen fortlöpa under en tid. Önskad start för dig är augusti/september eller enligt ök.
Sista ansökningsdag är 17/8–18.
Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Din nya arbetsgivare

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:
https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A
https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Karlstad