Blue Ocean Closures

Sales Manager

Blue Ocean Closures söker en Sales Manager med hållbarhetsdriv och kontakter inom förpackningsbranschen.

Blue Ocean Closures ska lansera fiberbaserade skruvkorkar på en internationell marknad under 2023 och söker nu en Sales Manager som vill realisera en hållbar förändring inom förpackningsbranschen. Flera olika profiler med olika bakgrunder kan passa för tjänsten men du har relevanta erfarenheter inom försäljning kopplat till förpackningar och FMCG varumärkesägare. Du har ett etablerat nätverk och är en person som bygger långsiktiga kundrelationer.

Teknisk kunskap är positivt men inget krav. Vi söker en lagspelare som arbetar på ett förtroendeingivande sätt, är självgående och initiativtagande. Du har ett genuint intresse för hållbarhet och vill göra skillnad på riktigt med en produkt som kan ersätta plast i flera globala marknadssegment och minska klimatpåverkan. Du är ansvarstagande och vill vara med och bygga upp väl fungerande säljprocesser.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Karlstad eller annan placering i Sverige eller utomlands.

Om Blue Ocean Closures

Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök www.blueoceanclosures.com

Krav:

  • Avklarad gymnasial utbildning är ett krav och högre utbildning med inriktning Företagsekonomi eller motsvarande erfarenhet inom försäljning/marknad är meriterande.
  • B-körkort är ett krav liksom att du talar engelska flytande och skriftligt. Ytterligare språk är meriterande.

Ansökan och mer information

Maila din ansökan, rubricerad ”Sales Manager” med personligt brev (max 1 A4 på svenska eller engelska) och CV till: contact@blueoceanclosures.com

Sista ansökningsdag är 12 februari 2023 (ansök gärna tidigt då intervjuer kan ske löpande).

Vid frågor kontakta Ulrika Evermark, Community Manager: 070 218 07 88