Nordic Paper Bäckhammar

Sales and business development manager

Efterfrågan på pappersbaserade produkter är ständigt ökande. Överallt försöker man finna alternativ till framförallt plast, för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi på Nordic Paper är ett av de ledande företagen inom bland annat kraftpapper för olika applikationer samt greaseproof papper som används i kontakt med livsmedel.

Söker en “Sales and business development manager”.
Beroende på dina kvalifikationer och din erfarenhet kommer du få ansvar för ett eller flera affärssegment inom företaget. Förutom försäljning kommer fokus också ligga på analys och affärsutveckling – att vara med och forma vårt erbjudande för framtiden. Vi ser också gärna sökanden med erfarenhet från marknadsföring – främst B2B men också inom B2C och sociala medier.

Det mesta av vår försäljning går på export, så i den här rollen hos oss kommer du dagligen ha internationella kontakter. Att du är duktig på engelska är en självklarhet och fler språk är meriterande. Regelbundna resor ingår i arbetet och du har inget problem att vara bortrest 5-7 dagar i sträck några gånger per år. När du är hemma är du baserad vid någon av våra fabriker i Bäckhammar eller i Säffle.

Önskvärda kvalifikationer
Som person är du kommunikativ och lyhörd. Du har lätt att ta kontakt med nya människor. Samtidigt är du analytisk och strategisk. Att växla mellan det långa strategiska perspektivet och det kortsiktiga nuet är inget problem för dig. I den här rollen kommer du ha resultatansvar och tvingas ta både snabba och långsiktiga beslut – många bollar i luften kommer du ha hela tiden. Excel och Powerpoint är för dig välbekanta program och du kan snabbt analysera data och bilda dig en uppfattning – samt staka ut vägen framåt.

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller med kommersiell inriktning. Beroende på din arbetslivserfarenhet och drivkraft kommer vi ha möjlighet att utforma rollen så att den passar dig.

Läs mer och sök tjänsten