Cowi

Rörkonstruktör

Vill du bidra med dina kunskaper inom anläggningsteknik i våra intressanta industriprojekt? Vill du utvecklas inom anläggningskonstruktion? Då kan det här vara nästa steg i din karriär!

På avdelningen för anläggningsteknik industri i Karlstad, bestående av ca 50 medarbetare, arbetar rörkonstruktörer, byggkonstruktörer, beräkningsingenjörer, systemadministratörer, Processingenjörer samt El- och Automationsingenjörer, med anläggningsprojektering för olika former av industri- och energianläggningar. Oftast innebär vårt arbete ett totalåtagande där vi är med i alla skeden från förstudie, förprojektering, detaljprojektering och upphandling till byggledning, kontroll och slutbesiktning. Våra största kunder verkar inom papper och massa men också energianläggningar och petrokemi/raffinaderi.

VISA VÄGEN FÖR UTVECKLING INOM ANLÄGGNINGSTEKNIK INDUSTRI
I den här rollen blir du en del av vårt team och du arbetar i nära samarbete med ledande projektingenjörer, medarbetare och kunder. Din viktigaste uppgift i teamet är att bidra med kunskap inom den anläggningstekniska disciplinen i våra industrikunders projekt. Ofta är projekten multidisciplinära vilket leder till varierande arbetsuppgifter inom disciplinen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Layoutarbete
  • Rörkonstruktion i 3D-verktyg (E3D)
  • Enklare beräkningar av rörsystem
  • Samverka med medarbetare såväl inom anläggningsteknik som inom andra discipliner för att tillsammans kunna leverera på bästa sätt till kund.

DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM
Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över disciplingränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och utveckling, där professionalism värderas högt. Du trivs med att ha flera parallella kontaktytor och drivs av att bibehålla goda kundrelationer. Du har ett stort intresse för rör- och anläggningskonstruktion och för att ta fram och anpassa lösningar för våra kunders varierande behov.

För att passa för tjänsten behöver du också:

  • Ha erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering.
  • Ha förståelse för processlösningar/komponenter.
  • Det är meriterande om du har arbetat i programvaror som AVEVA/E3D eller motsvarande.
  • Kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Då kan du ringa Peter Andersson, Gruppchef Anläggningsteknik, på tel. +46 70 556 4567 alternativt

Anna Wilhelmsson, Avdelningschef COWI Karlstad på +46 70 508 0074.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka här och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång. Sista datum för att skicka in ansökan visas högst upp på sidan.