Academic Work/Stora Enso

Rekryterare till Stora Enso

Stora Enso är i startgroparna av sin nya rekryteringsfunktion och behöver utöka sitt team med ytterligare två rekryterare med fokus på rekrytering av semestervikarier för sommaren 2020.

Drivs du av att attrahera och identifiera rätt kandidater för att tillgodose företagets kompetensbehov? Som rekryterare kommer du vara en del av en stor organisation där du kommer ges möjlighet att utmanas och utvecklas i din roll. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Som rekryterare hos Stora Enso agerar du på företagets kompetensbehov. I tät dialog med tillsättande chef sköter du rekryteringsprocesser för semestervikariaten inför sommaren 2020, från start till mål. Detta inkluderar att hitta rätt kandidater, hantera annonsering, utföra intervjuer och löpande vara ett bollplank för tillsättande chef. En bra rekryterare vet hur man attraherar och identifierar rätt kandidater, arbetar utifrån kompetensbaserad rekrytering och intervjuteknik samt etablerar bra relationer med linje- och HR-chefer. En riktigt vass rekryterare gör allt ovan i kombination med verksamhetsförståelse och närvaro, passion för sitt arbete och med nolltolerans för en bristande kandidatupplevele. Då verksamhetsnärvaro är en viktig del i rollen, och Stora Ensos bruk är utspridda runtom i Sverige, kommer resor att förekomma i Mellansverige. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetslivserfarenhet

Rekryterare/Rekryteringskonsult, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Lön

Enligt avtal. Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, kontorstider

Arbetsplatsen ligger i kommunen Karlstad i Värmlands län.