ANDRITZ

Projektledare

ANDRITZ AB Karlstad söker en ny projektledare.

ANDRITZ i Karlstad är verksamt inom både service och Capital Business och stödjer flera produktgrupper. ANDRITZ AB Karlstad är även OEM för Compact Press och MC-utrustning. Vi söker nu en projektledare mot pappers- och massaindustrin. Du som ny medarbetaren kommer att få en mycket viktig roll i Andritz fortsatta framgång.

Som projektledare kommer du att leda små och stora projekt inom både service- och Capital Business. Du ingår i den globala produktgruppen Fiberline och samarbetar med olika discipliner som skulle kunna lokaliseras t.ex. i Kotka/Finland. Projekten är både inhemska och internationella och majoriteten av projekten driver du i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra projekt enligt ANDRITZ leveransprocess
  • Utför det dagliga arbetet gällande budget, tidplaner och tekniskt.
  • Följa upp den ekonomiska utvecklingen i aktiva projekt och rapportera månadsvis till Manager Project &Delivery PPS och controller för projektrelaterad produktgrupp.
  • Delta i relaterade projekt/inköpsaktiviteter och stötta inköpsteamet inför/under upphandling
  • Ge feedback till säljorganisationen när projektet genomförs.

Välkommen att söka en spännande tjänst på ett världsledande företag som erbjuder motiverade och engagerade kollegor där flexibilitet, omväxling och stor möjlighet att påverka finns.

Läs mer om ANDRITZ här:  www.andritz.com

Din bakgrund:

Personen vi söker är ingenjörsutbildad och/eller har dokumenterad erfarenhet inom något av följande områden: projektledning, montage, drifttagning, drift eller underhåll inom tung industri. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Körkort är ett krav eftersom du kommer att resa i tjänsten vid besök hos kunder och anläggningar i Sverige.

Din profil:

Personen vi söker besitter såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Du är seriöst intresserad av teknik och kan se helheten både ur ett leverantörs- och ett kundperspektiv. Du gillar teamarbete och även att leda och koordinera medarbetare och underleverantörer. Du har en social ådra och positiv integritet.

Din ansökan:

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 070-296 56 44 eller min kollega Camilla Molander på 070-307 12 50. Söker tjänsten gör du här: https://thalamus.teamtailor.com/jobs/2013456-projektledare. Sista ansökningsdag är 15/10-22

Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan i dag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Din nya arbetsgivare

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com