Valmet

Projektledare TM Controls & Automation

Vill du leda projekt tillsammans med skickliga medarbetare och utvecklas tillsammans på Valmets resa framåt? Till avdelningen TM Controls & Automation söker man en projektledare.

På avdelningen konstruerar, utvecklar, driftsätter vi den utrustning som ingår i leveransen av tissuemaskiner. Leveranserna kan bestå av kompletta fabriker till ombyggnader och serviceuppdrag, både lokalt och världen över.

Samarbete sker i ett nära arbete mellan avdelningens olika discipliner, Hydraulik, Pneumatik, El, Smörjsystem, Rörkonstruktion, Programmering och Projektledning. Utvecklingen inom området automation sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot.

Som Projektledare på Controls & Automation kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att självständigt planera, leda och följa upp arbetet i tilldelade projekt. Att utveckla arbetsmetoder inom det egna ansvarsområdet ser vi som en självklarhet. Du förväntas ta en aktiv roll i det gemensamma utvecklingsarbetet med tillhörande projekt.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller har liknande erfarenhet. Du har kunskaper inom området automation samt har erfarenhet av att leda andra. Kunskaper och erfarenheter från papper och massa är meriterande. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i ytterligare språk. Resor ingår i tjänsten.

Som person är du driven, engagerad, kreativ och motiverande. Du har lätt för att ta nya kontakter samt skapa förtroende hos dina medarbetare såväl som hos andra intressenter i våra leveransprojekt. Du ser dig själv som en naturlig ledare och tar stort ansvar i att nå våra mål och skapa resultat.

Tjänsten erbjuder ett mycket stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell bransch.

Blev du intresserad och har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Borgstrand, Manager Controls and Automation 070-3171135. Ansök senast 12 december.