Paper Province

Projektledare med fokus på utveckling av byggsektorn

Paper Province söker dig som vill ta det industriella träbyggandet i Värmland och Dalarna till nya höjder som projektledare i EU-projektet Indbygg.

Nu har vi en ledig tjänst för dig som kan skapa nya samarbeten mellan företag, offentliga aktörer och akademi, för att positionera Värmland och Dalarna som en kompetensnod inom industriellt träbyggande.

I rollen som projektledare för Indbygg – Industriell Träbyggnation – ingår att koordinera arbetet och projektets medarbetare för att nå uppsatta mål. Rollen innebär också budgetering, planering, uppföljning och rapportering.

Du som söker får gärna ha erfarenhet från byggbranschen såsom projektering, upphandling och utveckling. Du ska ha erfarenhet från att leda projekt som involverar flera medarbetare och aktörer. Det är också viktigt att du har intresse och förståelse för affärsutveckling och verksamhetsutveckling, genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

Hållbarhetsfrågor

Vi tror också att du drivs av att jobba med hållbarhetsfrågor och motiveras av att samarbeta med olika typer av organisationer, företag och människor. Som person är du en kommunikativ lagspelare med förmåga att motivera andra och skapa ett bra arbetsklimat.

Vi ser som meriterande om du har ett brett nätverk inom byggsektorn och är van att jobba i EU-finansierade projekt.

Tjänsten är på heltid under två års tid. Paper Province har sitt kontor i Karlstad, men är flexibla på arbetsort för den här tjänsten då en del av arbetet kan skötas på distans genom digitala verktyg.

Låter det som ett jobb för dig eller har du frågor? Läs mer och ansök på QTYM:s hemsida. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Magnusson på sara.magnusson@qtym.se.

Om projektet

Projektet finansieras av Tillväxtverket genom Europeiska regionala utvecklingsfonden. IndBygg strävar efter att öka kompetensen hos offentliga och privata aktörer om hur man på industriellt sätt kan bygga stora byggnader med hjälp av världens enda förnybara byggmaterial – trä. Projektet leds av Paper Province i samarbete med IUC Dalarna, Karlstads Universitet och Region Värmland. Läs mer här: paperprovince.com/projekt/indbygg/