Dalarna Science Park/Paper Province

Projektledare inom bioekonomi

Nu söker organisationerna Paper Province och Dalarna Science Park dig som vill jobba i samverkan med organisationer som spänner över Värmland, Dalarna och Gävleborg. I arbetet ingår att vara en av de drivande i det nystartade projektet Focus Industry, men även andra uppdrag för Dalarna Science Park som syftar till samverkan som höjer företags innovationsgrad och omställningsförmåga.

Vi söker dig som vill bidra till utveckling och innovation inom den skogliga bioekonomin samt den cirkulära ekonomin. Är du en driven person som söker nya utmaningar, gillar att jobba i team och se näringsliv, offentlig sektor och akademin göra verkstad ihop? Är du den person vi söker?

Uppdraget som projektledare

Du kommer att jobba i samverkan med organisationer som spänner över Värmland, Dalarna och Gävleborg. I arbetet ingår att vara en av de drivande i det nystartade projektet Focus Industry, men även andra uppdrag för Dalarna Science Park som syftar till samverkan som höjer företags innovationsgrad och omställningsförmåga.

Vem är du?

Du som söker behöver ha erfarenhet från skogliga branscher eller arbete inom bioekonomi eller cirkulär ekonomi. Du ska ha erfarenhet från att leda projekt och processer som involverar flera medarbetare och aktörer. Det är också viktigt att du har intresse och förståelse för innovation, affärsutveckling och verksamhetsutveckling, genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

Vi tror också att du drivs av att jobba med hållbarhetsfrågor och motiveras av att samarbeta med olika typer av organisationer, företag och människor. Som person är du en kommunikativ lagspelare med förmåga att motivera andra och skapa ett bra arbetsklimat.

Tjänsten är på heltid en projektanställning fram till sista november 2023.

Om projekten

Läs mer om projektet Focus Industry Spets på paperprovince.com/projekt/focus-industry-spets/

Läs mer om projektet Skoglig bioekonomiinnovation i Dalarna och Värmland (Bioinno) på paperprovince.com/projekt/bioinno/

Söka jobbet

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba som projektledare på Dalarna Science Park och tjänsten har placering i Borlänge. Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans för att nå våra uppsatta mål i att vara hela Dalarnas innovationsarena.

Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och digitala intervjuer sker löpande. Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!