Rottneros Bruk

Projektingenjör

Vill du ha en varierad vardag som består av stor frihet och korta beslutsvägar? Nu söker Rottneros Bruk en projektingenjör.

Rottneros Bruks hållbara produktion av mekaniska massor i ett 25-tal olika produktvarianter ger det mest kompletta erbjudandet på världsmarknaden. Under 2021 slogs flera produktionsrekord vid fabriken och under helåret producerades 172 900 ton av de två kategorierna CTMP och slipmassa. Detta gör bruket till en av Europas största producenter av mekanisk avsalumassa.

Om rollen

I rollen kommer du vara delaktig i hela processen, det vill säga verkställa förstudier samt genomföra och utvärdera projekten. Du ansvarar för att tillsammans med ditt team arbeta för att projektet utförs enligt plan och håller den utsagda tidsplanen. Då de flesta projekten är av multidisciplinär karaktär kommer du ansvara för att hålla ihop och få de olika disciplinerna att samverka för utsatt mål. Vidare kommer rollen innebära arbetsmiljöansvar, deltaga i och följa upp skyddsarbetet och att arbeta med tillbud och olyckor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom projektledning gärna från processindustrin. Ditt arbetssätt är strukturerat, och du trivs såväl med självständigt arbete som tillsammans i en grupp. Du trivs med att leda team och fördela arbetsuppgifter.

Du har ingenjörsutbildning från Högskola- eller Universitet, alternativt annan relevant utbildning som bedöms likvärdigt. Med brukets internationella kontaktytor krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Du bör också ha god erfarenhet av arbetsmiljöarbete och kvalitetssystem. Som person är du lyhörd och prestigelös. Du är tydlig i din kommunikation, lösningsorienterad, strukturerad och trivs i miljöer där du själv kan sätta prägel på företagets utveckling. Meriterande är också erfarenhet från arbete inom massa-/pappersindustri.

Vad erbjuder vi?

På Rottneros Bruk blir du en del av hela Rottneroskoncernen, som är en fristående och flexibel producent av både kemisk och mekanisk massa. De två bruken i koncernen levererar massa av högsta kvalité till kunder över hela världen, en historia som sträcker sig över hundra år tillbaka i tiden. Rottneroskoncernen verkar för en hållbar morgondag såväl för organisationen, gruppen, individen och miljön för framtida generationer.

Läs mer om Rottneros här.

Övrigt

Placering: Sunne
Tillträda enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag: 15 januari 2023.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rottneros Bruk med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822, sara.magnusson@qtym.se alt Julia Låbbman, 073-674 43 30, julia.labbman@qtym.se.

Varmt välkommen med din ansökan som görs via Qtyms hemsida.