Heat Management

Projektingenjör till Heat Management

Idag utmanar Heat Management befintliga teknologier för att kunna bidra till en mer hållbar planet och optimera energiförsörjningen för ett stort antal förbränningsanläggningar runt om i världen. Vi har hundratals installationer av patenterade lösningar över hela världen för kunder inom områden som kraftverk, massa- och pappersbruk.

Vi söker nu en engagerad Projektingenjör för att bli en del av vårt greentechbolag Heat Management.

Som Projektingenjör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, där du ansvarar för driftsättningar och servicebesök på våra anläggningar hos kunder inom papper- och massa samt kraftvärmeverk. Produkten du kommer att jobba med är mekaniska ställdon som styr ångventiler, arbetet innefattar design av ställdonen, kvalitetssäkring under tillverkning- och installation samt utförande av driftsättning i fält hos våra kunder. Du kommer även att vara involverad i att utveckla och upprätthålla kundrelationer för att säkra intäkter från eftermarknaden och uppnå referenser av hög kvalitet. På kontoret överför du erfarenheter från fältet till övrig organisation för att ständigt förbättra produkterna.

Då våra kunder finns spridda över hela världen innebär tjänsten resor, ca 5-10 dagar per månad.

Ansvarsområden

  • Utföra driftsättningar och servicebesök på kundanläggningar.
  • Utveckla och bibehålla starka kundrelationer för att säkra intäkter från eftermarknaden.
  • Överföra erfarenheter från fältarbetet till övriga organisationen för att förbättra våra produkter.
  • Resa internationellt ca 5-10 dagar per månad för att möta kunder och utföra arbetsuppgifter på plats.

Om dig

Vi ser att du har akademisk utbildning inom teknikområdet. Det är ett stort plus (dock inget krav) om du har erfarenhet av någon liknande tjänst
Kunskaper inom CAD-system, elkonstruktion och PLC-baserade styrsystem är också meriterande.

Du har goda kunskaper i MS Office och behärskar både engelska och svenska. Har du sedan ytterligare språkkunskaper inom tex portugisiska, tyska eller spanska ser vi det som en klar fördel.
B-körkort är ett krav.

Som person är du praktiskt lagd och inte rädd för att ta i verktygen själv om så krävs. Du arbetar självständigt och är noggrann och strukturerad i din dokumentation. Du tycker om och känner dig bekväm med kundrelationer och är lätt att samarbeta med.

På hemmaplan är det också mycket viktigt att du är analytisk och strukturerad.

Utvecklingsmöjligheter

Företaget erbjuder goda möjligheter att utvecklas i arbetet, tjänsten är tänkt som en instegsroll för att senare gå vidare inom andra roller. Det finns även möjlighet att lära sig mer om konstruktion och offertarbete. Vi anpassar medarbetarnas utveckling efter intresse och fallenhet.

Kontakt

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal, 0703-508909, lena.brantberg@brapersonal.nu.