Somas

Projektingenjör

Som projektingenjör erbjuds du ett omväxlande jobb där du jobbar med både teknik och människor. Värdesätter du god kundservice, skickliga kollegor, ordning och reda?
Då är det dig vi söker till vår verksamhet i Säffle. Ansök idag och bli en del av vårt team!

Som Projektingenjör stödjer du marknadsavdelningens säljare med uppgifter för att ta fram underlag till mindre och större offerter. Vid stora affärer är du projektledare direkt mot slutkund. Du kommer att arbeta mot kunder inom våra samtliga affärssegment. I din roll ingår även;

  • Att utforma tekniskt underlag, ventildimensionering, ventilval och kalkyl i offertstadiet
  • Att inhämta underlag från underleverantörer för köpta produkter till projekt
  • Att vara en del av vår utveckling av strukturerade arbetssätt och dokumentation kring applikationskunskap
    för olika affärssegment.
  • Att underhålla hjälpverktyg för att underlätta offert och orderprocess.

Vem är du?

Det här jobbet passar dig som tycker om att ha människor omkring dig.
Vi tror att du har några års erfarenhet från arbete inom teknikområdet.
Kanske som tekniker, konstruktör, projektledare eller en kombination av de olika rollerna.
För att vi ska bli en bra matchning bör du vara en lösningsfokuserad person med en stark drivkraft för att hjälpa både kollegor och kunder. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda på ett strukturerat sätt.
Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov. Då vi arbetar på en internationell marknad kräver tjänsten goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande, självständig roll med stora möjligheter till att påverka i en organisation med korta beslutsvägar. Här hjälper vi varandra och har en god teamkänsla. Som nyanställd får du en gedigen introduktion på olika avdelningar och genomgå produktutbildningar för att lära dig det du behöver om produkterna och om bolaget.

Om verksamheten

Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Som en global innovatör har Somas både erfarenhet och passionen att lösa de mest komplexa utmaningarna inom ventilbranschen. Vi är idag drygt 180 medarbetare fördelade på sex orter i fem länder och levererar till de flesta branscher.
Vårt ”hur” är komplext, men vårt ”varför” är enkelt och har funnits med oss sedan starten i mitten av 40-talet, vi gör vårt arbete med passion och med en stor portion nyfikenhet. Våra lösningar hämtar kraft från hållbarhet, säkerhet och innovation. Vi tror att det svåra och komplexa ska vara enkelt, både nu och i framtiden. Vi är stolta över vart vi befinner oss idag och vi är säkra på att den spännande resan fortsätter framöver.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten med hjälp av formuläret nedan.
Söker du flera tjänster fyller du i formuläret en gång per ansökan.

Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 2023-02-19

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Chef Order och Projekt
Olof Olsson
tel: 0533–69 17 17, Mail: olof.olsson@somas.se

HR-chef
Linda Magnusson 
tel: 0533-69 17 27, Mail: linda.magnusson@somas.se