Fridh & Hell's Bygg

Projektchef

Fridh & Hell’s Bygg AB utvecklas och har många spännande projekt på gång. Nu söker vi en utvecklingsorienterad projektchef som vill vara med på vår tillväxtresa.

Tjänsten innebär att du har en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Inom större entreprenader tar vi ansvar för helheten och är gärna involverade i tidiga skeden genom de tjänster vi erbjuder. Vi har speciellt fokus på industriell träbyggnation, bland annat genom stomleveranser i KL-trä, vilket gör att erfarenhet inom det området ses som ett plus.

Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs.

Tjänsten ställer krav på stort personligt engagemang och kreativitet och vi ser gärna att du är positiv och lösningsorienterad då det ökar chansen att du passar in i vårt lag.

Vi ser gärna att du har byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande.

Placeringsort är Bengtsfors och arbetsområdet sträcker sig över hela Mellansverige.

Sök jobbet genom att skicka din ansökan till personal@fhbygg.se

Om du har frågor om tjänsten kontakta Jonas Fred Hell på e-post jonas@fhbygg.se

Om Fridh & Hell’s Bygg

Fridh & Hell’s åtar sig allt inom bygg och erbjuder totalentreprenad på både stora och mindre uppdrag. Under vår 10-åriga historia har vi växt från 2 till 30 anställda och vår verksamhet fortsätter utvecklas i en positiv riktning. För att framtidssäkra verksamheten jobbar vi bland annat med att införa digitala lösningar samt med hållbarhetsfrågor.