Nordic Paper

Processoperatörer till Bäckhammar – öppen ansökan

Nordic Paper är en papperskoncern belägen i natursköna Värmland samt i Norge. Vi finns på totalt fyra orter, Bäckhammar där vi har vårt huvudkontor, samt i Säffle, Åmotfors och i Greåker i Norge. För närvarande är vi i en intressant utvecklingsfas med nya internationella och börsnoterade ägare vilket innebär att vi även utvecklar och vidgar vårt arbetsfält.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt. Överallt försöker man finna alternativ till framförallt plast, för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi på Nordic Paper är ett av de ledande företagen inom bland annat kraftpapper för olika applikationer.

Då vi är i en expansiv bransch kan rekryteringsbehov uppstå snabbt. Vi söker därför processoperatörer löpande till vår produktion och har därmed en öppen ansökan där du som vill vara med på vår spännande resa kan registrera ditt CV.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I skiftlaget arbetar du tillsammans med övriga processoperatörer med att handha och övervaka driften av vår produktion. Som processoperatör är du ansvarig för den dagliga driften av en avdelning i produktionen och säkerställer att driften utförs på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består främst av processövervakning och processoptimering inom avdelningens ansvarsområde samt viss del rondering, kvalitetssäkring och förbättringsarbete.

Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig 3-skift med året-runt drift.

Önskvärda kvalifikationer

Som person har du ett stort intresse för teknik och van att jobba i liknande processer med övervakning och optimering på ett säkert sätt.

Gymnasiekompetens inom teknik eller naturvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som kan prövas likvärdig.

Du ska vara driven, beredd att utvecklas och långsiktigt kunna klara de mest kompetenskrävande befattningarna.

Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och arbeta i lag samt tycka om nya utmaningar.

Det är mycket meriterande om du har avslutad utbildning inom process- eller driftteknik.

Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter under några år är också meriterande.

Information om tjänsten

Denna öppna ansökan är till för dig som känner att du vill utvecklas inom vårt företag. Vi kommer löpande att göra urval där vi matchar just din kompetens mot våra lediga tjänster.

Tjänsten är placerad i Bäckhammar, Kristinehamn, provanställning tillämpas.

I denna rekrytering har vi gjort våra val gentemot media och annonsering. Vi undanber oss därför kontakt med media-och rekryteringsföretag.

Läs mer och ansök >