BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk

Processoperatör Lut & Ånga

Vi söker nu en engagerad medarbetare till Lut & Ånga.

Lut & Ånga är en av fyra sektioner som ingår i avdelning Massatillverkning på Gruvöns bruk. Sektionen producerar kokkemikalier och ånga till övriga bruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; indunstning, sodapanna, mixeri, mesaugn, barkpanna, turbiner och matarvattenberedning. Driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, tre gruppchefer, tre daggående operatörer och fem skiftlag.

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid i kontinuerlig skiftgång, med tillsättning enligt överenskommelse.

Skiftlagen på Lut & Ånga består av sju processoperatörer som tillsammans ansvarar för produktionen av el generering, ånga och kokkemikalier. Arbetet består i att du tillsammans med övriga operatörer övervakar och kör processavsnittet där ni tillsammans även planerar hur ni ska lägga upp ert arbetspass.

Vi har ett produktivt och kreativt samarbetsklimat där vi vill att alla ska vara delaktiga och medverka i gruppens utveckling. Arbetsmiljön är varierande och likaså arbetsuppgifterna, från att övervaka/styra processen via styrsystem till att rondera ute i anläggningen samt att arbeta med förebyggande underhåll. Arbetet kan vara både spännande och utmanande för den som gillar att ta ansvar och är intresserad av processer, teknik och av att praktiskt lösa problem.

Kvalifikationer

KY/YH-utbildning med inriktning mot processindustri och pannor eller liknande yrkeserfarenheter som innebär processvana och praktisk erfarenhet från styrsystem är meriterande. Som lägst har du avslutat gymnasiet med godkända slutbetyg.

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk, har lätt för att samarbeta med andra och är ansvarstagande. Du har även god förmåga att tänka analytiskt och logiskt. Men framför allt drivs du av ett intresse och en nyfikenhet av att lära dig hur saker hänger ihop och av att bidra med dina kunskaper och kompetenser för att vi tillsammans ska nå våra uppsatta mål.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Peter Axelsson, Gruppchef Mix/Mesa, tfn 0555-413 97
Kristian Dedorsson, Gruppchef I5/Mava, tfn 0555-413 57

Robin Edkvist, Gruppchef T5/P7, tfn 0555-41371

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så skicka gärna ansökan direkt