ÅF Pöyry

Processingenjörer

ÅF Pöyry:s uttalade satsning mot Processindustri gör att vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss. Inom Marknadsområdet är vi ca 80 Processingenjörer och med vår satsning på att ta vårt breda kunnande inom området och marknadsföra den även internationellt vill vi rekrytera ytterligare medarbetare till våra nya processindustriprojekt!

Nu söker vi en Processingenjör med några års relevant arbetserfarenhet och ett intresse att utveckla framtidens processindustri. Du kommer att arbeta i uppdrag eller projekt, både stora och mindre och ansvara för att ta fram processdesign, funktionsbeskrivningar, dimensionering, kravspecifikationer, för processinstallationer och processutrustningar mm. Kunderna finns i stort sett inom alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom kemi-, bioraffinaderi-, och skogsindustrin.

Vi i sektionen befinner oss i en spännande fas – därför söker vi nu en engagerad medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom process!

Vem är du?

Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i nedan beskrivning: Ingenjör med minst några års erfarenhet av processutveckling och projektering inom industrin.

Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor, och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt.

Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt.

Du är beredd att resa till annan ort för uppdragsarbete.

Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift. Som person tror vi att du gillar att bidra med idéer och trivs med att jobba i projektform.

Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet!

Även om du kommer vara en nyckelspelare så måste du vara en lagspelare!

Nyfiken på att veta mer?

Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan! Ange gärna föredragen stationeringsort i din ansökan. Då det vankas sommarsemester kan återkoppling på din ansökan ske i slutet av sommaren.

Vi erbjuder

ÅF Pöyry är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vill du vara en del av ÅF Pöyry:s framgångssaga kan vi erbjuda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. För att hjälpa dig att utvecklas satsar vi mycket på variation i uppdragen tillsammans med kompetensutveckling i form av utbildning och hoppas på detta sätt kunna bidra till din personliga utveckling. Kollegorna kommer definitivt att kunna bidra till din utveckling genom vårt uttalade förhållningssätt av att dela med sig av sin kompetens. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och vår personalförening. Genom personalföreningen erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater!

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.