ANDRITZ

Processingenjör

ANDRITZ i Karlstad rekryterar en ny processingenjör

ANDRITZ går mycket bra och befinner sig i en expansiv fas varför vi söker dig som vill arbeta som processingenjör mot fiberlinjen.

ANDRITZ erbjuder dig ett modernt ledarskap, frihet under ansvar och mycket kompetenta kollegor, både på ditt kontor i Karlstad och ute i världen. I din nya tjänst får du arbeta med intressanta projekt, med både nationella och internationella kollegor och resa ut till ANDRITZ kunder globalt.

Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Delta i och stödja utcheckning och igångkörning av ny eller ombyggd utrustning inom fiberlinjen.
  • Driva och delta i utvecklingsprojekt. Exempelvis tekniska utredningar och/eller praktiska tester i fabriksanläggningar.
  • Vara delaktig inom processdesignprojekt

Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund

  • Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom process- kemiteknik eller motsvarande. För tjänsten krävs flerårig erfarenhet inom process och/eller fabriksvana inom fiberlinjen.
  • Och, för tjänsten krävs att ditt pass är i ordning. Resor förekommer globalt, längden på resorna varierar och är normalt 1-3 veckor.
  • Du talar och skriver på både svenska och engelska.
  • Mycket meriterande med erfarenhet av att resa i jobbet och arbeta i en internationell miljö.

Du som person

Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Du tycker om att bygga relationer, att kommunicera med inblandade partners och är en slutförare. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan

ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Ansök här: https://thalamus.teamtailor.com/jobs/2022312-processingenjor

Din nya arbetsgivare

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com