BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk

Processingenjör – vikariat

BillerudKorsnäs Gruvön står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vårt mål är att ha en stabil och säker produktion där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål som bidrar till en hållbar framtid.

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du vara en del av oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker nu en processingenjör

Arbetet som processingenjör innebär för dig att du leder processutvecklings- och kvalitetsutvecklingsprojekt samt att stödjer produktionsorganisationen vad gäller produktion- och kvalitetsoptimering på Gruvöns papper- och kartongmaskiner.
Vi lovar dig ett spännande jobb där problemlösning och egna initiativförmåga står i centrum för att vi ska nå våra mål tillsammans med dig. Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt. Du kommer ha många olika kontaktytor mot både produktion och marknad.

Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en Civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med kunskaper inom pappers- och kartongtillverkning.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas som processingenjör hos oss behöver du ha lätt för att få med dig andra, dra slutsatser utifrån olika typer av fakta, vara handlingskraftig och är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakta oss

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Olof Kaiding 0555-415 41

Ansök till vikariatet här senast den 25 oktober