BillerudKorsnäs

Processingenjör

På BillerudKorsnäs får du möjligheten att utmana det konventionella för en hållbar framtid. Hos oss blir du en del av ett kompetent gäng som gillar att utmana och att utmanas. Varje dygn kommer du medverka till att hundratals miljoner förpackningar når människor världen över. Vi söker nu ett antal personer som vill jobba med uppstarten och framtida driften av vår nya kartongmaskin.

Om tjänsten 

Tjänsten innefattar att leda processutvecklings och kvalitetsprojekt samt att stödja produktionsorganisationen vad gäller produktions- och kvalitetsoptimering under uppstarten och den kontinuerliga driften av KM7. I tjänsten kan det också ingå arbetsuppgifter på de befintliga pappersmaskinerna på Gruvön.

Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt och du har många kontaktytor mot både produktion och marknad.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper om pappers- och kartongteknik. Vi ser gärna att du har en eller flera av följande kunskaper och färdigheter:

  • Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom papperstillverkning
  • Processoptimering
  • Projektledning
  • Förbättringsarbete

Erfarenhet från bestrykning och mäldkemi är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du är en person som känner ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Olof Kaiding, Sektionschef Pappersteknik, 0555-41541.