Rottneros Packaging

Processingenjör

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottneroskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda.

Genom Rottneros mångåriga erfarenhet från lokala och hållbart förädlade råmaterial, gemensamma värdegrund och innovativa ådra har Rottneros Packaging växt fram som en ledande aktör inom formpressad fiber. Förpackningstrågen tillverkas av träfibrer och är därmed ett miljövänligt förpackningsalternativ. Produkterna klarar hög värme och passar utmärkt till färdigmat. Läs mer, Rottneros Packaging – Hållbar formpressad fiber | Rottneros

Nu söker vi en Processingenjör till Rottneros Packaging

Om rollen

Som Processingenjör på Rottneros Packaging kommer du att vara en avgörande del i vidareutvecklingen av vår teknikplattform. Du kommer vara länken mellan teknik och produktion, där du i rollen arbetar aktivt med utveckling och effektivisering av våra processer genom att kartlägga, dokumentera, utveckla och säkerställa. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat felsökning, problemlösning, dokumentation av processer samt att vara delaktig i interna och externa teknik- och/eller förbättringsprojekt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är systematisk och brinner för problemlösning, är analytisk och duktig på att dokumentera. Du är initiativstark och nyfiken att testa nya vägar framåt.
Du har en avslutad ingenjörsutbildning från universitet eller högskola. Vidare har du processkunskap, meriterande inom papper och massa. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?

Vi är en ung och snabbväxande organisation med fokus på utveckling, som bedrivs i nya lokaler i Sunne. Du kommer ha stora möjligheter att forma din egen vardag.

Efterfrågan på hållbara produktalternativ växer i en hög takt. Vi vill vara en del av den pågående förändringen genom att tillhandahålla lösningar som gör det lätt att välja hållbart. Att bevara vår miljö, minimera förpacknings- och matavfall samt reducera användningen av fossila material är för oss en självklarhet. Följ med oss på vår resa om du känner likadant!

Övrigt

Placering: Sunne

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag: 8/1-2023. Urval sker löpande.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rottneros Packaging med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan som görs via Qtyms hemsida.