Fridh & Hell´s Bygg AB

Platschef

Vill du bli en del av ett digitaliserat byggbolag i framkant? Fridh & Hell’s Bygg söker en platschef som vill följa med på deras fortsatta expansionsresa och förändra byggbranschen!

I rollen som platschef kommer du att få ett övergripande ansvar för den dagliga driften, bidra till organisationens utveckling och förväntas leverera projekt av högsta kvalité med kunden i fokus.

Rollen innebär att självständigt driva och ansvara för sina egna byggprojekt, ta kontakt med kund och vårda kundrelationer. Som platschef oss hos blir du en nyckelperson i hela kedjan, från planering av projekt till genomförande och avslut. Även vid större entreprenader om 1-100 miljoner sek innebär rollen att ta ansvar för helheten, och platschefen utgör en viktig roll genom att vara involverad i ett tidigt skeden. Rollen medför även ansvar för uppföljning, beställning, fakturering och administration vid små som stora projekt.

I rollen som platschef hos oss på Fridh & Hell’s Bygg ges du möjligheten att jobba på distans och får chansen att utmanas, växa och utvecklas. Vi har en stark tro på de individuella styrkorna och egenskaperna hos varje medarbetare!

Om dig

Vi ser att du som person är en “doer”, som drivs av att alltid leverera bra resultat, och ständigt vill utvecklas i din arbetsroll. Du vill även bidra till att organisationen utvecklas och ligger i framkant. Som person är du en trygg lagspelare som med din goda kommunikationsförmåga också agerar problemlösare för såväl kunder som för teamet. Din styrka är din tydliga kommunikation som bidrar till att skapa förutsättningar för ett trivsamt arbetsklimat, som skapar samhörighet och delaktighet i teamet som gör att ni tillsammans jobbar gemensamt mot uppsatta mål.

Det är även viktigt att du som person tycker om att jobba i en miljö där det händer mycket hela tiden både internt och externt, och fortfarande kan hålla huvudet kallt och fokusera på målet, och alltid har ett huvudfokus på kunden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som ledare inom byggbranschen samt att du har en eftergymnasial utbildning inom området. Har du erfarenhet av projektledning samt varit platschef för projekt om minst 40msek är det meriterande.

Om Fridh & Hell´s Bygg

Fridh & Hell´s Bygg AB bildades 2010. Redan året efter anställde de sin första medarbetare och företaget har haft en kontinuerlig tillväxt sen dess. I början anlitades Fridh & Hell’s för mindre byggprojekt men allteftersom ryktet om de duktiga snickarna spred sig, blev också projekten större och de fick uppdrag att bygga nya villor och utföra stora renoveringar och ombyggnationer.

Det dröjde inte länge förrän de stod inför valet att börja tacka nej till jobb eller att expandera. De valde expansion och sex månader senare anställdes de två första medarbetarna. Sedan dess har bolaget vuxit och utmanat branschen inom såväl digitalisering som hållbart byggande med sin expertis inom korslimmat trä (KL-trä). Några milstolpar har varit den prisbelönta Dalslandsstugan 2.0, byggnationen av the 72h cabin – som fick ett enormt internationellt genomslag i sociala kanaler med drygt 800 miljoner visningar – och två vinster i Dagens Industri’s utmärkelse Årets Gasell.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linette Von Bargen på 073 504 22 64 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan senast 21 februari.