Stora Enso Skoghall

Planerare KM8 på Skoghalls Bruk

Vill du vara med att bygga framtidens underhåll och samtidigt vidareutveckla en hållbar cirkulär ekonomi är detta rätt tillfälle att agera!

Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck.

Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Digitaliserad produktion, även kallad industri 4.0 ökar automatiseringsgraden i produktionsprocessen simultant ökar kraven på ett effektivt underhåll.

Att bedriva ett effektivt tillståndsbaserat underhåll förutsätter nytänkande och innovativa lösningar, på Skoghalls bruk finns dessa förutsättningar. Vi utvecklar kontinuerligt arbetsmetoder för att anpassa och optimera underhållsprocessen med ny teknik och fortlöpande kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig för att planera och administrera underhållsinsatser, du bereder behov av resurser och material genom arbetsorder för att utföra dessa insatser på ett säkert & effektivt sätt. Planeraren fokuserar främst på ett eller ett par driftområden som huvudsyssla men ingår i ett team som ska se till att processen blir bra över hela bruket vilket ställer höga krav på solidaritet och samarbetsförmåga.

I rollen som planerare tar du emot arbetsorder och förädlar dem med rätt material och tidsätter rätt kompetenser för ett utförande. Du beställer både material och extern personal om det behövs för att utföra det planerade arbetet. Du bedömer om någon annan form av åtgärd eller analys bör genomföras innan. Som planerare arbetsleder du vissa tjänster som vi själva inte har internt på bruket, exempelvis ställningar, ventilfirmor osv.

Du medverkar vid utarbetande av teknik och arbetsmetoder för förebyggande underhållsinsatser. Du har fokus på ständiga förbättringar och följer upp idéer från utförare, arbetsledare, beställare m.fl.

Planeraren optimerar underhållet inom arbetsområdet i samarbete med produktionsledning och övriga avdelningar i syfte att hålla låga kostnader och utföra ett effektivt underhåll.

Som Planerare hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning minst två år med relevant inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Vi söker nu efter dig som vill vara i händelsernas centrum och som är tekniskt inriktad! Som person är du driven och gillar att samarbeta med andra och verka som samordnare. Viktigt är också att du trivs med att jobba självständigt med stort ansvar.

Du har några års yrkeserfarenhet inom industrin. Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är målinriktad, strukturerad och har ett analytiskt sätt att hantera arbetsdagen. Som person har du hög samarbetsförmåga och social kompetens. Utan problem kan du prioritera inkommande arbetsuppgifter. För att klara av jobbet så måste behärska både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Förmåga till gott samarbete på alla nivåer inom avdelningen har stor betydelse.

Låter det som om vi beskrivit dig och ditt nästa jobb? Så roligt, välkommen att skicka in din ansökan!

Övrig information

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Frost, Rickard.Frost@storaenso.com, +46 70 642 41 05.

Gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, ulrica.bergpersson@storaenso.com, +46 72 186 26 17.

Fackliga representanter:

Underhåll – Mats-Ola Persson – matsola.persson@storaenso.com

Ledarna- Johan Holmberg Johan.L.Holmberg@storaenso.com

Unionen – Minus Jonsson – Minus.Jonsson@storaenso.com

Sveriges ingenjörer – Frida Sandin – Frida.Sandin@storaenso.com

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system.

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 7 juni 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Mer om Stora Enso

Stora Enso film

Meet the people at Stora Enso in

Instagram 

Facebook 

LinkedIn