Nordic Paper

Personalledare Åmåtsfors

Nordic Paper är en papperskoncern belägen i Värmland samt i Norge. Verksamheten finns på totalt fyra orter, Bäckhammar där huvudkontoret finns, samt i Säffle, Åmotfors och i Greåker i Norge. För närvarande är bolaget i en intressant utvecklingsfas med nya internationella och börsnoterade ägare vilket innebär att man även utvecklar och vidgar arbetsfältet.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt. Överallt försöker man finna alternativ till framförallt plast, för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Nordic Paper är ett av de ledande företagen inom bland annat kraftpapper för olika applikationer. Affärsområdena består av Kraft och Greaseproof.

En av Nordic Papers medarbetare har valt att gå vidare till nya arbetsuppgifter. Därför söker man en personalledare till pappersbruket i Åmotfors.

Huvuduppgifter

Dina huvuduppgifter är att ansvara för bemanning av skiftgående och daggående operatörer. Du har direkt arbetsledaransvar för operatörer och leder och coachar dina medarbetare i enlighet med lagar, avtal och verksamhetens policy.

Du kommer att arbeta med kompetensutveckling, utvecklingssamtal, utbildningar, rehabilitering samt planera och leda skiftlagsträffar.

Du har delegerat arbetsmiljöansvar

Tillsammans med linjeledningen kommer du att få utveckla avdelningen och dess medarbetare att jobba med hållbara lösningar och utveckla pappersbruket.

Du ingår i fabrikens ledningsgrupp.

Önskvärda kvalifikationer

Erfarenhet av att leda och fördela personalansvar.

Du skall ha utbildning inom HR eller annan relevant erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du skall vara drivande, engagerad och initiativrik

Personlig lämplighet har stor betydelse.

Information om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av fabrikschef Christer Österberg telnr: 0571-12823, christer.osterberg@nordic-paper.com eller HR specialist Catrin Widmark telnr: 0550-34560, catrin.widmark@nordic-paper.com.

Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse

Urval lsker öpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 februari.