Greenhouse

Packaging Greenhouse söker Projektledare och Teknisk säljare

Greenhouse växer och söker fler medarbetare som vill växa med oss. Vi söker nu dig som älskar försäljning och marknadsföring samt har mycket god projektledarförmåga. Du blir en viktig kugge i verksamheten där du på ett effektivt och glädjefullt sätt arbetar mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Vill du arbeta i ett expansivt företag, i en hållbar bransch, där du som individ har stor möjlighet att påverka din arbetssituation? Då kan Greenhouse vara något för dig! Vi har två lediga tjänster att erbjuda, en som Projektledare inom utbildning och en som Teknisk säljare. 

Projektledare inom utbildning

Arbetsuppgifter

I rollen som utbildare kommer du arbeta brett med allt från grundutbildning med intro till massa och pappersbranschen till mer specialiserade moment. Från trä till färdig papper/kartong. Du kommer förbereda utbildningar och ta fram material, lösa praktiska detaljer såsom lunch och fika, genomföra utbildningen och agera kursvärd. Du är en viktig kugge i Greenhouse värld och förväntas marknadsföra varumärket och dess tjänster. Du kommer ha ansvar för att underhålla och förnya Greenbox som är ett webbaserat utbildningsverktyg. Mycket viktigt i rollen är att vara kreativ och lyhörd för vad som händer i omvärlden för att kunna utveckla koncepten kring utbildningar hos Greenhouse i framtiden. Utbildningen sker på olika ställen, oftast hos kunden varpå det kommer vara en del resor runt om i landet i denna tjänst. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet och personliga egenskaper

För att vara rätt person för jobbet så är du pedagogisk, utåtriktad och har erfarenhet av en involverande utbildningsmetodik såsom workshops etc. Rollen kräver att du som person får energi av kundmöten och trivs i en roll som kräver mycket god social förmåga. Du har gärna en akademisk bakgrund och meriterande är om du har produktionserfarenhet. Du är självgående och jobbar strukturerat och med ett eget driv som gör att du med lätthet leder dina egna projekt. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt är duktig på engelska.

Körkort är ett krav.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis, Manpower Group. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev på Experis.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan men sista ansökningsdag är 4 november. Ansök här: Projektledare inom utbildning 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrica Berg Persson 054-22 18 93, ulrica.berg.persson@se.experis.com.

Teknisk säljare som brinner för hållbara kundrelationer

Arbetsuppgifter

Du kommer framförallt att vara ansiktet utåt och driva och utveckla Greenhouse försäljningsarbete och följa upp försäljningsbudget och marginaler. Du gillar människor och kundmöten och förväntas arbeta både med nykundsbearbetning och med kunder som Greenhouse redan arbetar med. I rollen kommer du driva hela säljcykeln från start till mål och sälja både tjänster och produkter som finns i Greenhouse utbud. Du kommer också att driva kampanjer och medverka på mässor och andra aktiviteter. Kunderna finns i hela Sverige och du kommer att ha mellan 30-60 res nätter/år. I rollen ingår även internationella kontakter då man har agenturer i Tyskland, Holland och Österrike. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker en person som har erfarenhet från industrin och gärna från tekniskt säljstöd. Meriterande är om du har erfarenhet av papper och massa branschen men inget krav. Ditt tekniska kunnande är högt och du brinner för att få kombinera teknik och kundarbete. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt är duktig på engelska.

För att lyckas i tjänsten bör du ha starkt eget driv och gilla att arbeta med människor och ha en kreativ förmåga att se nya lösningar. Du motiveras av möten med kunder och drivs av att se resultat. Som person är du prestigelös och gillar att samarbeta med andra. Det krävs hög social förmåga och att du är en naturlig projektledare.

Körkort är ett krav.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis, Manpower Group. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev på Experis.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan men sista ansökningsdag är 4 november. Ansök här: Teknisk säljare

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrica Berg Persson 054-22 18 93, ulrica.berg.persson@se.experis.com.

Om oss på Greenhouse

The Packaging Greenhouse är en fristående aktör med inriktning på utbildning, mätteknik samt ingenjörstjänster. Företaget startades 2004 av värmlandsklustret Paper Province med bl.a. Valmet, Stora Enso, Billerud och Nordic Paper. Syftet var att skapa ett gemensamt kunskapskluster för innovativa idéer och att driva branschgemensamma problem. Och det är fortfarande på den basen som The Packaging Greenhouse vilar idag. Huvudkontoret ligger i Karlstad. Läs mer om oss på vår hemsida tpg.se

Vi ser fram emot din ansökan!