Technogarden

Orädd och erfaren rekryteringskonsult

Technogarden är konsultbolaget som ägs av medarbetarna själva och som tar delaktighet på allvar. Här samsas alla typer av ingenjörer så som konstruktörer, projektledare och kemister med programvaruutvecklare och beräkningsingenjörer. Är du en mästare på sälj och tycker det är lika kul att nätverka som att följa upp kontakter och rekrytera, så har du nu en chans att bli del av Technogardens team i Karlstad.

Så vad handlar det om?

Som rekryterare på Technogarden i Karlstad kommer du ha hand om befintliga kunder men också bygga nya relationer. Det varvar du med att köra rekryteringsprocesser från början till slut. Dessutom kommer du att självständigt driva och utveckla affären framåt, offerera rekryterings- och samarbetsavtal samt ansvara för search av nya stjärnor. På sikt kan det finnas möjlighet att även axla rollen som konsultchef.

Vem är du?

Du är en person som helt enkelt inte kan låta bli att ta kontakt när du ser en möjlighet till samarbete. Orädd men samtidigt lyhörd och bra att på att lyssna in kundens behov. Dessutom är du en mästare på att prioritera och du hittar den fina balansen mellan service, flexibilitet och förhandling med våra kunder. För du vet att framgång inte är en one-man-show, utan byggs tillsammans och långsiktigt. Du brinner för att hitta den rätta matchningen, även när kunden söker en utopisk superhjälte.

Hör av dig om du vill bli en del av medarbetarägda Technogarden! Här finns goa kollegor, karriärmöjligheter och ett arbetsliv med hög härlighetsfaktor. Du har förmodligen några år bakom dig som rekryterare, säljare eller erfarenhet inom konsultbranschen med ett eget kontaktnät inom värmländsk industri. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar sitter inte heller det i vägen. För att detta ska bli så bra som möjligt kommer personliga egenskaper att värderas högt i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlstad. Vid frågor, hör av dig till Petra på petra.bachmann@technogarden.se eller tel. 0702 98 30 85. Sista ansökningsdag är 2022-11-13. Intervjuer sker löpande, så fundera inte för länge utan skicka in din ansökan direkt!