Stora Enso Forshaga

Operatör till Forshaga Barrier Coating

Är du en flexibel och positiv person med ett stort tekniskt intresse som gärna jobbar i team? Vill du jobba i en välskött organisation med tydliga mål, högt säkerhetstänk och stort fokus på hållbarhet? Då kan detta jobb som operatör på Stora Enso i Forshaga vara något för dig!

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig Stora Enso söker!

Stora Enso är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga barriär belägger kartong. Företagets kunder använder kartongen framförallt till livsmedelsförpackningar. På enheten i Forshaga jobbar ca 110 personer.

Arbetsuppgifter

Som operatör på Stora Enso i Forshaga utförs arbetet i skiftlag om ca 16 personer och uppgifterna sköts i mindre maskinteam. Tillsammans så sköts konvertering av de kartongrullar som ska produceras mot kundspecifika krav. Då teamet växlar på sina befattningar så är det väldigt viktig att personalen är bra teamspelare, trivs med ett fysiskt jobb, förstår processer samt kan hantera olika styrsystem.

Tjänsten är kontinuerligt 3-skift, samt önskad start är under våren.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du är en bra lagspelare, flexibel och gillar nya utmaningar samt är intresserad av tekniska processer och kan hantera olika styrsystem. Du ska ha ett stort säkerhetstänk och aktivt värna om säkerheten för dig och dina kollegor. Då tjänsten innebär skiftgång så är det en förutsättning att du som söker kan jobba obekväm arbetstid samt helger.

Lämplig utbildningsbakgrund är teknisk utbildning gärna med inriktning mot el eller automation. Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter under några år är meriterande. För att klara av jobbet så måste du ha goda IT kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Läs mer och ansök här