Biosorbe

Operatör med ansvar för produktion

Expansiva Biosorbe i Sunne söker en operatör med produktionsansvar.

Nu har vi rollen för dig som trivs med att ta ansvar, driva processer, vara del av en verksamhet och vill vara delaktig i en tillväxtresa i ett bolag som verkar för en hållbar framtid med fokus på miljön! Biosorbe i Sunne skalar nu upp produktionen och vi söker därför en medarbetare med produktionsansvar. Som ansvarig för produktionen får du vara med och driva, påverka och bygga upp företagets första produktionsanläggning. På Biosorbe får du verka i ett växande och cirkulärt hållbart bolag med starka ägare. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare på Biosorbe får du verka i ett clean-techbolag med produkter med revolutionerande egenskaper. Du arbetar nära ledning och ägare och får ta ansvar för en verksamhetsprocess.  I rollen har du goda möjligheter att påverka och bidra till företagets framgång.

Vår produkt GreenAllTM, som produceras i Sunne, har unika egenskaper och absorberar 9 till 14 gånger sin egen vikt. Produkten absorberar olja men avvisar vatten. Marknadspotentialen är stor och produkten kan användas för exempelvis sanering av små och stora oljespill och även oljesanering ute i haven.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Delaktig i att bygga vår första produktionsanläggning och att anställa fler medarbetare på sikt.
  • Ansvara för att produktionen når de produktionsmål som satts upp vad gäller volym samt även förbrukning av insatsvaror.
  • Ansvara för skötsel och underhåll av maskiner samt lokaler.
  • Ständigt utveckla och implementera förbättringar i produktionsprocessen.

Rollen innebär också

I rollen rapporterar du direkt till företagets VD som även har kontor i Karlstad och Stockholm. Du samverkar tätt tillsammans med medarbetare och entreprenörer på anläggningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en processindustri eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledande roll med personalansvar.

Du har en teknisk bredd, är engagerad och löser problem som uppstår. Vidare agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är analytisk, gör rationella och förnuftiga bedömningar samt är idérik och öppen för förändringar.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningsdag 25 oktober