Stora Enso

Operatör KM7

Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber.

Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Är du intresserad av processteknik, sugen på att jobba skift samt ingå i ett härligt gäng med kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig!

Just nu söker vi operatör till KM7 på Stora Enso Skoghalls bruk.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består främst av processövervakning som utförs i huvudsak från manöverrum, men även rondering ingår i det dagliga arbetet. Andra uppgifter är provtagning, kvalitetskontroll, rullning, förbättringsarbete och traverskörning.

Vi söker nu operatörer som, på sikt, kan avhjälpa och förebygga underhållsarbete på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt. Det gäller att hitta eventuella fel snabbt och detta gör du via din tekniska förståelse, er närvaro samt kontinuerlig rondering på maskinerna.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen så måste det finnas en teknisk grundförståelse och/eller intresse. Du kanske har jobbat inom underhållsverksamhet och det är meriterade om du har erfarenhet/intresse av mekaniskt arbete och maskinunderhåll.

Meriterande för tjänsten är att du har traverskort och truckkort. Körkort är ett krav. För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska både svenska och engelska.

För att vara aktuellt för tjänsten så har du fullständigt genomförd gymnasial utbildning med godkända betyg i något av följande program:

  • Teknikprogrammet
  • Naturvetarprogrammet,
  • El- och energiprogrammet
  • Industritekniska programmet
  • Fordon- och transportprogrammet
  • eller annan utbildning som anses vara likvärdig.

Meriterande eftergymnasial utbildning:

  • Processutbildning/ KTC
  • Driftteknikerutbildning/ Folkuniversitetet
  • Automation/ KTC
  • eller annan för rollen relevant YH-/högskoleutbildning.

Du jobbar med stort engagemang, är ansvarstagande, är kommunikativ och besitter god samarbetsförmåga. Du ska ha ett gott säkerhetstänk och aktivt värna om säkerheten för dig och dina kollegor. Är du även initiativrik, engagerad och flexibel att anpassa dig efter olika situationer, förändringar samt utmaningar så kan du gå långt hos oss.

Vi vill att just Du söker!

Tjänsten är en tillsvidare tjänst med kontinuerligt 3-skift, samt önskad start är omgående.

Övrig information

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 29 november 2020. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Willman, fredrik.willman@storaenso.com, +46 72 183 14 98. Gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Madeleine Leo, madeleine.leo.ext@storaenso.com.

Facklig representant: Pappers– Henrik Qvarnlöf – Henrik.Qvarnlof@storaenso.com

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers