Heat Management

Operations Manager

Wave Impact Heat Management AB är ett världsledande nytänkande och modernt cleantech-företag inom industriell energioptimering. Vi har en överlägsen produktportfölj för industriella pannor och förbränningsanläggningar.

Idag utmanar vi existerande teknologier för att kunna bidra till en mer hållbar industri. Vi tänker nytt, utvecklas och hjälper våra kunder att bli mer lönsamma och hållbara. Våra främsta kunder inkluderar kraft- och värmeanläggningar, samt pappersmassa och marinföretag. Idag har vi patenterade lösningar installerade i hundratals applikationer runt om i världen.

Om rollen

Som Operations Manager kommer du att fungera som senior projektledare och ansvara för flera projekt inom leverans, utveckling och sälj. Du kommer att ha resultat- samt personalansvar för projektledare och automationsingenjörer. Det ingår även rekrytering, uppföljning och personalutveckling i rollen. Du kommer att vara den samordnande, organiserande och övergripande ledaren som ansvarar för att se till att projekten levereras med hög kvalitet inom tidsram och budget. En viktig del i rollen är att kommunicera väl med både interna och externa resurser.

Projekten är både inom Sverige och utomlands och är skräddarsydda efter varje kunds specifika önskemål.

Om dig

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning samt bakgrund från processindustri, industriautomation eller liknande. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik, ledarskap och det är meriterande om du har arbetat som automationsingenjör. Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av projektledning inom industri och har ett brinnande intresse för energioptimering.

Viktigt är att du som person är strukturerad, ansvarstagande och är bra på att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har även en hög kommunikativ förmåga och en vilja att ta till dig ny information och teknik. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi ser även att dina kunskaper i svenska är goda och rollen kräver att du kommunicerar mycket väl på engelska i både tal och skrift.

Placering: Sundbyberg

Start: Enligt överenskommelse

Wave Impact Heat Management AB är ett expanderande och spännande företag och rätt kandidat erbjuds stora utvecklingsmöjligheter, både individuellt och som delaktig part i bolagets tillväxt och vidareutveckling!

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer hålls löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta ulrica.kallhammer@right-on.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer och sök här.