Stora Enso Skoghalls Bruk

Montagekoordinator Mek/Rör

Stora Enso söker nu en montagekoordinator med ansvar för att koordinera och leda våra installationer inom vår projektverksamhet mekanik och rör i Skoghall.

Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck.

Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en montagekoordinator med ansvar för att koordinera och leda våra installationer inom vår projektverksamhet mekanik och rör i Skoghall.

Vi arbetar tillsammans i projektgrupper i nära samarbete med drift och underhåll. I detta arbete kommer du vara en viktig länk för projektledarna genom att samordna montageaktiviteter ute i fabriken. Du deltar i hela kedjan från tidsplanering, budgetering, kontakt med underleverantörer, samordning, uppföljning och kontroll. Projekten varierar i storlek och berör både ombyggnader och nyinstallationer. Du kommer även arbeta med större reparationer i befintliga anläggningar.

För oss är säkerhet en självklarhet, ett strukturerat arbetssätt och rätt attityd är därför en viktig egenskap.

Arbetet är utåtriktat och innehåller mycket externa och interna kontakter och du behöver därför kunna kommunicera flytande på svenska och engelska.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Vem är du?

Vi söker dig med bakgrund inom industrin som har ett stort intresse av teknik och mekanik. I grunden är du gymnasieingenjör eller har annan utbildning som tillsammans med erfarenhet kan anses likvärdig. Du har goda kunskaper och flerårig erfarenhet av montagearbete i samband med projekt. Du ska kunna hantera Officepaketet och kunskap i SAP är meriterande. Du har insikt och färdigheter i moderna synsätt, metoder och arbetssätt inom industriell drift och underhåll.

Som person är du social, engagerad och vill framåt. Du är en duktig organisatör som vill arbeta säkert, inom givna ramar och avsluta uppgifter med kvalitet.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, tveka inte att söka!

Kontaktperson

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 14 Juni 2021. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem. Ansök här.

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Forseryd, Mikael.Forseryd@storaenso.com, +46 70 304 41 82.

Gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Madeleine Leo, madeleine.leo.ext@storaenso.com.

Fackliga representanter:

Unionen – Minus Jonsson – Minus.Jonsson@storaenso.com

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers

På Stora Enso värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material.