Valmet

Mill Sales Manager Sverige

Söker du en ny utmaning i din karriär? Är du duktig på teknik och kundrelationer?

Vi ska nu förstärka vår säljorganisation i Skandinavien och erbjuder dig en spännande möjlighet i ett teknikledande företag. Valmet AB levererar anläggningar, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till pappersindustrin, kemiska och mekaniska massabruk samt energiindustrin över hela världen.

I rollen som Mill Sales Manager är du vår kundexpert. Du skapar goda relationer och utvecklar en djup förståelse för våra kunders behov och matchar dessa med våra produkter och service.

Som person brinner du för att leverera de bästa resultaten och att skapa långsiktiga relationer externt och internt. Du är lösningsorienterad, har ett strategiskt perspektiv och god planeringsförmåga. Då vi lägger stort fokus på att skapa ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt.

Tjänsten kräver en teknisk kompetens, därför ser vi gärna att du har en teknikutbildning eller erfarenhet av liknande arbete inom tillverkande industri. Att du har erfarenhet av pappersindustrin är meriterande.

Resor 3-4 dagar i veckan är en förutsättning för den här tjänsten och körkort ett krav.

Intresserad? För mer information om tjänsten var vänlig kontakta Per Holm, Vice President Sales Scandinavia, 054-17 13 88.

För mer information om rekryteringsprocessen, hör av dig till Maria Emanuelsson +46 766396520.

Sista ansökningsdag 31 augusti. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.