Nordic Paper

Mekaniker Bäckhammar

Nordic Paper söker en mekaniker som vill jobba med löpande underhåll på maskiner och anläggningsutrustning.

Nordic Paper är en papperskoncern belägen i natursköna Värmland samt i Norge. Nordic Paper finns på totalt fyra orter, Bäckhammar där huvudkontoret finns, samt i Säffle, Åmotfors och i Greåker i Norge. För närvarande är bolaget i en intressant utvecklingsfas med nya internationella och börsnoterade ägare vilket innebär att man även utvecklar och vidgar sitt arbetsfält. Nu söker Nordic Paper en mekaniker som vill vara med på den spännande resan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som mekaniker på Nordic Paper har man en varierande vardag där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med löpande underhåll på maskiner och anläggningsutrustning. Avdelningen mek består av 19 personer som ständigt arbetar nära driftorganisationen. I rollen är man alltid omgiven av duktiga kollegor som arbetar för ett gemensamt mål och har kul tillsammans!

Teamet arbetar i syfte att förebygga, förbättra samt bygga bort fel och brister i befintlig utrustning. Beredskapstjänst kommer att ingå när du har kommit in i rollen.

Önskvärda kvalifikationer

Du har troligtvis en gymnasieutbildning inom teknik eller annat område som bedöms relevant för tjänsten. Nordic Paper tror att du har en bred erfarenhet inom mekanik, hydraulik och verkstadsteknik samt erfarenhet av att arbeta i UH-system. Har du arbetat med förebyggande– och avhjälpande underhåll i tung processindustri är detta mycket meriterande. Du har goda kunskaper i maskinbearbetning t.ex. svarvning och fräsning. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du social och positiv som trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Du är en person som vill utvecklas i din yrkesroll, tycker om ett högt tempo och ser möjligheter och utmaning när problem uppstår.

I rollen som mekaniker erbjuds du löpande utbildning och kompetensutveckling, en engagerad ledare, bra anställningsförmåner och grymma kollegor att arbeta tillsammans med!

Information om tjänsten

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Mikael Jönsson, mobil 073-8498181.

Skicka in din ansökan senast 20191129. I denna rekryteringsprocess görs urvalen löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.