Nordic Paper

Mekaniker Åmåtsfors

Nordic Paper är en papperskoncern belägen i Värmland samt i Norge. Verksamheten finns på totalt fyra orter, Bäckhammar där huvudkontoret finns, samt i Säffle, Åmotfors och i Greåker i Norge. För närvarande är Nordic Paper i en intressant utvecklingsfas med nya internationella och börsnoterade ägare vilket innebär att man även utvecklar och vidgar arbetsfältet. Nu utökar verksamheten med en mekaniker i Åmotfors

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt. Överallt försöker man finna alternativ till framförallt plast, för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Nordic Paper är ett av de ledande företagen inom bland annat kraftpapper för olika applikationer. Affärsområdena består av Kraft och Greaseproof.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som mekaniker har du en varierande vardag där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med förebyggande och löpande underhåll av maskiner och anläggningsutrustningar. På avdelningen mekaniskt och förebyggande underhåll är man i dag åtta personer som ständigt arbetar nära driftorganisationen. Denna avdelning kommer att utökas med en person för att bland annat jobba mer med att uppfylla kraven kring fortlöpande underhåll.

Önskvärda kvalifikationer

Nordic Paper söker dig som har relevant gymnasieutbildning med inriktning mekanik eller motsvarande erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll.

God kännedom om mekanik, hydraulik och fortlöpande tillsyn är meriterande.

Det kommer att läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad och har förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten.

Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare.

Information om tjänsten

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår.

Frågor om tjänsten besvaras av Underhållschef Andrée Brask andree.brask@nordic-paper.com tel.nr. 0571-12824

Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av HR specialist Catrin Widmark 070-101 58 44 eller catrin.widmark@nordic-paper.com

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 12 februari.