SOMAS

Mättekniker/Kontrollant sökes

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt genom distributörer. Vårt företag har en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför en långsiktighet i våra rekryteringar. Vi söker nu en mättekniker/kontrollant.

Som mättekniker/kontrollant hos oss intar du en expertroll för mättekniska frågor där du kontrollerar produktkvalitén och skapar förutsättningar genom korrekt mätning.

Arbetsuppgifter:

Din roll är varierande och arbetet består av både praktiska och administrativa arbetsuppgifter så som:
• Operatör av koordinatmätmaskin
• Stickprovskontroll och uppföljning av daglig produktion
• Förstabitskontroll
• Ansvar för kalibreringssystem
• Framtagning av kontrollinstruktioner
• Upprätta mätprotokoll till kunder

Vi söker dig som:
Har en gymnasieutbildning med inriktning teknik, industri eller motsvarande kompetens, samt erfarenhet av manuell mätning och mätning i mätmaskin.

Som person söker vi dig som:
Har ett tekniskt intresse, är noggrann, gillar ordning och reda samt har ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har lätt för
att samarbeta med kollegor men du har också ett självgående arbetssätt.

Arbetet är förlagt till dagtid. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

För ytterligare information vänligen kontakta:
Produktionschef: Anders Josefson, tel: 0533-69 17 82
Arbetsledare: Mats Olsson, tel: 0533-69 17 94
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel: 0533-69 17 27Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Mättekniker/ Kontrollant 2019”.
Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Senaste ansökningsdag är 2019-09-16.